fredag den 5. februar 2010

Pind giv over gevind, så i modvind, så rensede han sit sind

Åh, Holberg.

Søren Pind har vist format på berlingske.dk's blog. Han har nemlig fortrudt sin udmelding i forbindelse med mødremødet på Holbergskolen - men I får hele historien - fra han gik over gevind, så kom i modvind og siden fik tid til at rense sit sind.

Pind lagde nemlig hårdt ud i går:

"Det er ren diskrimination - mon ikke i strid med ligestillingslovgivningen? Så vidt er det kommet. Man får lyst til at kalde det kællingesnak. Hvis ikke det i virkeligheden var langt værre og mere forstemmende. Det er ikke bare det. Det er den totale opgivelse af Danmark. Det er den totale opgivelse af, hvordan vi gør i dette land. Det er den totale opgivelse af ethvert princip, vi har taget århundreder om at stå sammen om."

Det fik Mads Kastrup til at kalde Søren Pind for en kælling og filosofere over om holdningen skyldtes, at Pind mon var "vokse[t] op på et blandingsmisbrug af Lassie-film og Ronald Reagan-taler."

Og det var i hvert fald ikke det, der igen fik Pind i blækhuset:

"Nej, det var hverken Mads Kastrups vulgære kommentarer der klargjorde sagen for mig, eller for så vidt så meget andet end det, at det gik op for mig, jeg simpelthen havde misforstået, hvad sagen handlede om," skrev han således i sin blogpost "Eftertanke"

Ja, Pind havde misforstået sagen. Men befriende han står ved det. Hører du efter Villy?

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar