torsdag den 4. februar 2010

Michael Bjørnsons smoking gun

Der er to sager, der kæmper om mediernes opmærksom i dag.

Den ene er tåbelig - sagen om Holbergskolen, for ingen ved vist helt, hvad den sag handler om.

Den anden er mindst lige så tåbelig, men til gengæld meget mere underholdende. Det er nemlig sagen om Michael Bjørnsons utroskab.

Den breakede allerede for at par dage siden, og det er gammelt nyt, at Michael har sendt et frækt billede til sin massør.

Men i dag præsenterer Se og Hør så det, som Christoffer Guldbrandsen ikke har kunnet præstere i sagen om lækage i Forsvarsministeriet - Se og Hør offentliggør nemlig både billede og telefonoptagelse.

Altså the smoking gun. Betegnelsen the smoking gun er i denne omgang dog lidt upassende, da the smoking gun er et billede af Michael Bjørnsons gun.

Spørgsmålet er så bare, hvem der har lækket billedet. Kan det være massøren - det er det oplagte bud, men vi håber, det er Michael Bjørnson, for så har vi endelig en dansk mand, der er moden til at overtage pladsen fra Sidney Lee.

Og i betragtning af hvad Bjørnson før har præsteret, ville det ikke overraske.

P.S. Se og Hør følger selvfølgelig reglerne for god presseskik og krediterer Michael Bjørnson som fotograf af det pixelerede "pik med hund i baggrunden"-billede. Var det sket i Henrik Qvortrups tid?

// © MPH

2 kommentarer:

  1. Jeg er meget begejstret for GPBPs sans for detaljerne. Fotobylinen er kongeligt spottet - keep up the good work!

    SvarSlet
  2. Og GPBP er vild med Se og Hørs sans for detaljer. Den hund er sgu godt spottet

    SvarSlet