tirsdag den 9. februar 2010

DR Byen er utæt x 2

Endnu et twist er dukket op i Winthergate som lækage-sagen om Søren Gades spindoktor navnkundigt er blevet døbt.

Som Good Press Bad Press kunne berette i går har DR endelig fået diskuteret færdig med sig selv og nu besluttet, at de altså godt vil sende et indslag om sagen. Af indslaget fremgår det blandt andet, at Gades spindoktor slet ikke er på det bånd, der skulle bevise, at han har lækket fortrolige oplysninger til pressen. Det erfarer DR fra "en fortrolig kilde, der har hørt optagelsen".

Men men men. Det er nu kommet frem, at en medarbejder i DR - på eget initiativ forståes - har båndet og videreformidlet en samtale 'i relation til lækage-sagen'. Hvem båndet er givet til oplyses ikke og hvad relationen er oplyses heller ikke. Og det oplyses i øvrigt heller ikke hvad der er på båndet.

Det forklarer dog - måske - hvad DR mener, når de siger 'en fortrolig kilde, der har hørt optagelsen'. Nemlig, at det er en af deres egne journalister. Det gør unægtelig også researchdelen af at lave et TV-indslag noget mere overskuelig.

Det man også kan konkludere er, at DR Byen er utæt på flere områder. Ikke blot fordi det regner på TV-Avisen, men fordi deres båndoptagelser åbenbart ekspederes videre hurtigere end Lars Løkke kan aflyse en diplomatmiddag.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar