mandag den 8. februar 2010

Paradise Hotel blev lækket af DR

Det er ikke nogen hemmelighed, Good Press // Bad Press har glædet sig til Paradise Hotel.

Men i den svære ventetid før premieren i aften, hvor timer føles som dage og dage som evigheder, kommer der heldigvis hjælp fra uventet kant.

Vi har nemlig fået en ny udgave af Paradise Hotel. Den bliver sendt på DR - eller den skulle være sendt på DR i går aftes, men blev så pillet af programmet. Men nu bliver det sendt alligevel.

Vi taler selvfølgelig om farcen om lækagen.

Ikke siden Haider regerede på Paradise, er så mange blevet ført bag lyset. Ikke siden Martin i sidste sæson fik djævlehorn i panden, er der blevet løjet så meget. Ikke siden Susan K var lidt for våd, er så mange gået i seng med fjenden.

Årets rolleliste er lang:

Michael Dyrby. Kaare R. Skou. Christoffer Guldbrandsen. Jacob Winther. Anders Németh. Hans Sønderby Christensen. Jacob Kwon. Ulrik Haagerup. Søren Gade. Michael Bech. Kristian Sloth. Rasmus Tantholdt.

Påfaldende er det dog, hvor få kvinder (altså: ingen) der optræder i dette års tidlige version af Paradise. Man kan mistænke DR for at have peppet udsendelsen lidt op, som TV2 gjorde det med Dagens Mand.

Under alle omstændigheder: DR sender det indslag, de ville have sendt i går, i aften kl. 18.30. Så håber vi, det bringer mere nyt.

Eller rettere: Nej, vi håber ikke, det bringer noget nyt. For alt kan ske på Paradise Hotel.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar