fredag den 5. februar 2010

Det var ikke en joke, men det ligner en joke

Efter flere måneders spekulationer kom gratisavisen London Weekly i dag på gaden. Mange troede projektet var en joke eller en måde at skræmme konkurrenterne på, men den viste sig altså at være god nok,

Dermed er der igen gang i gratisaviskrigen i London, efter to gratisaviser ellers er lukket og en tredjes oplag er fordoblet i løbet af knap et år.

Der er imidlertid ikke mange (mediefolk) i London, der endnu har set avisen, men en freelance journalist, der bruger Twitter, har lagt et billede ud - tjek det her

Og i det hele taget har lanceringen været omgivet af mystik. Der har ikke været bombastiske udmeldinger a la Nyhedsavisen, de journalister, der ifølge hjemmesiden arbejder på avisen, er gået under jorden og der har så vidt vides ikke været kontakt til nogen mediebureauer.

Men nu er den her. Og ret forudsigeligt er konkurrenterne allerede begyndt at gøre nar af stavefejl i rubrikker og håbløse indledninger som den her:

"Former London Wasps, England, and Lions rugby legend Lawrence Dallaglio, this week met with Prime Minister Gordon Brown at No 10 to launch London Wasps annual St George's Day Game."

Om indledningen skriver The Guardian:

"Journalism students would be ridiculed for that sort of intro. It is without doubt the worst front page lead I have ever seen in any newspaper of any format/shape/size/distribution."

Du kan læse London Weekly online her.

Good Press // Bad Press medgiver, at det ikke ser for godt ud. Se side 2 i screen dump herunder:



// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar