onsdag den 3. februar 2010

Fox News er mest troværdig

Det mener amerikanerne i hvert fald ifølge en ny undersøgelse fra Public Policy Polling.

Undersøgelsen viser, at 49 procent af amerikanerne stoler på Fox, hvilket er ti procent mere end nogen anden nyhedskanal.

Ikke mindre overraskende er Fox også den nyhedskanal som færrest ikke stoler på - 37 procent.

CNN er den næstmest troværdige kanal - 39 procent af amerikanerne stoler på Anderson Cooper og co. - mens 41 procent af amerikanerne siger, de ikke stoler på CNN.

Ikke overraskende er det hovedsaglig republikanere, der stoler på Fox, men 30 procent af demokraterne stoler også på Fox, der ellers af Obama er blevet nævnt som en politisk modstander.

Good Press // Bad Press undrer sig over, at man kan tro på en kanal, der som tidligere beskrevet har ansat hele oppositionen.

// © MPH

2 kommentarer:

  1. Det er vel lidt ligesom masser af danskere stoler på DR på trods af programmer som Orientering, nærmest tragikomisk ensidige dokumentarer som "Den Hemmelige krig", TV-serier der konsekvent reproducerer samme radikale-socialdemokratiske verdenssyn og P1 i al almindelighed. Men heldigvis for amerikanerne er de, i modsætning til vi danskere, ikke tvangsindlagte til at financiere politisk groft skævvredne medier.

    SvarSlet
  2. Man har afgjort mere grund til at stole på DR end på FOX - alene af den grund, at DR ikke har hele oppositionen på lønningslisten og ansat som værter.

    Men tak for indlægget. Jeg tror - og håber - dog generelt også, at de danske tv-mediers troværdighed - altså både TV2 og DR1 - bliver vurderet positivt af mere end halvdelen af befolkningen.

    SvarSlet