tirsdag den 2. februar 2010

New York Post går til luder

I en lettere bizar artikel har New York Post brugt 500 dollars og penge til fly og hotel på at sende en af deres journalister ud for at have sex med USAs første, lovlige mandlige prostituerede - en såkaldt Prosti-dude.

Hun har dog ikke sex med ham - Markus, som manden kalder sig (han hedder Patrick), giver hende ellers massage og prøver at friste på anden vis, men Mandy Stadtmiller, som er den frivillige, fraskilte journalist vil hellere tale (og samtidig ikke afsløre sin identitet som journalist, forstås).

Men hun går dog i bad med ham nøgen og koketterer i artiklen med, at han bedømmer hende til at være en otter eller nier.

På Good Press // Bad Press er vi mildest talt lidt overraskede over, at de amerikanske medier kan slippe af sted med den slags. Over at de bruger penge på prostituerede, over at de er undercover, men bringer billederne uden sløring og over at historien endda er på forsiden.

I kan læse artiklen her.

Imens glæder vi os til at se reaktionen fra det kristne USA og til at se hvor lang tid, der går, før Ekstra-Bladet finder på noget lignende.

Her er et screen dump af et billede fra det tilhørende galleri:



// © MPH

2 kommentarer:

  1. EB har da for længst været der.

    http://forsiden.3f.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=200660629022

    SvarSlet