tirsdag den 6. april 2010

Venstre fik nok, mand

Ugens Bad Press fik som så ofte før alvorlige følger for modtageren. Ditte Okman er færdig i Venstres pressetjeneste. I hvert fald har hun fratrådt sin stilling. Ifølge Venstre sker opsigelsen fordi Okman ikke vil være en belastning for partiet. Hendes nu tidligere chef, Søs Marie Serup, siger følgende til TV2 Nyhederne:

"Ditte har valgt at forlade sin stilling i Venstre for ikke at ligge partiet eller andre til last."

Det kan man så mene om, hvad man vil.

Good Press Bad Press vil i den forbindelse gerne gøre opmærksom på de ord, der faldt da Ditte Okman i første omgang blev ansat hos Venstre. Søren Lauridsen var dengang pressechef hos Venstre og udtalt følgende til Mediawatch:

"Vi har ansat Ditte Okman, fordi vi har en moderne tilgang til politisk kommunikation, og vi vil gerne træde lidt ud af Christiansborg-miljøet."

På den baggrund forstår Good Press Bad Press slet ikke, at Okman nu er fortid.

For det første kan det da kun kaldes 'moderne tilgang', at den nu tidligere pressekonsulent var så aktiv på Facebook med sin kommunikation.

Og for det andet må man da sige, at hendes kommunikation virkelig trådte 'ud af Christiansborg-miljøet. Vi har i hvert fald ikke set nogen kalde Frank Jensen for 'liderlig på den klamme måde' eller Vibeke Storm Rasmussen for 'fed, rig og svinsk'.

I et andet og lidt morsommere twist ignorerede DR totalt nyheden i TV Avisen. En prioritering Lisbeth Knudsen fra Berlingske Media kalder for 'underlig' mens gode gamle Henrik Qvortrup taler lige ud af posen og henviser til, at Ditte Okmans veninde - Mette Walsted Vestergaard - var studievært på den omgang af TV Avisen, hvor historien blev totalt ignoreret.

Chef for TV Avisen Ulrik Haagerup siger til Politiken.dk, at sagen 'ingen politisk betydning har whatsoever'. Haagerup kalder i samme omgang historien for 'tabloid', men han understreger samtidig, at DR har dækket sagen før.

// © MPH

1 kommentar:

  1. Jeg er imponeret af BTs artikel fra i dag, hvor (den nu ustabile?) Okman i den grad får en sviner: http://www.bt.dk/politik/afsloerede-intime-detaljer-til-okman

    Mon hun stadigt er (facebook-)ven med journalisten? Og er der egentligt ikke grænser for niveauet af fordømmelse, man kan anlægge ting, man selv offentligt liker?

    [http://blog.politiken.dk/jeppesen/2010/03/31/superspinenheden-indr%c3%b8mmer-at-skattereform-gar-ud-over-de-fattige/]

    SvarSlet