søndag den 25. april 2010

Ugens Good Press

Denne uge tilfalder æren Ekstra Bladet, fordi de med en fremrangende - og trods alt ganske kort - reportage tager os med til fest hos SF:

"Lørdag aften festede de godt 700 deltagere i SFs landsmøde i Odense igennem .

Efter en middag, der ville have fået tidligere tiders 'Finere Socialistisk Madlavning' til at løbe hulkende bort - fisk, steg og fed dessert - underholdt en af satirikerne fra radioprogrammet, 'Rytteriet'.

Og så gik de ellers til vaflerne helt i partiets klassiske 70er-ånd: På med balstøvlerne - stiletterne er ikke slået igennem i partiet endnu.'

Pigerne dansede med hinanden. Rockorkesteret bragede ud over en enorm, småmørk sal, og ved langbordene tyrede de politiske nørder fadbamser ned, mens de fordybede sig i deres hjereblod, politik, og kammeratlig snak."

Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1335859.ece#ixzz0m7nYDkoO

Det var det. Længere er artiklen ikke. Mere mening er der ikke i artiklen. Derfor får eb.dk Ugens Good Press - for at vise os, at det kun kan gå fremad.

// © MPH

2 kommentarer:

  1. Som repræsentant for Frokostbloggen kan jeg naturligvis kun hylde, at også tabloidpressen har interesse for, hvad politikerne spiser. Og ekstra ros til det dybdegående nyhedsmedie for at sætte to journalister af til denne historie.

    SvarSlet
  2. Der skal ikke herske tvivl om, at det er vejen frem...

    SvarSlet