lørdag den 3. april 2010

Ugens Bad Press

Ugens Bad Press er ikke svær at finde, da Venstres Pressetjeneste i den grad har udmærket sig. Først lidt baggrund: Et af de nyeste spinkort hos Venstre, der skal profilere Løkkes bløde værdier i de glittede magasiner, er Ditte Okman. Ditte har i den seneste tid været svært uheldig med sin facebook-konto. Alligevel går Ugens Bad Press ikke til hende personligt, men til Venstres pressetjeneste som helhed.

Politikens blogger Michael Jeppesen har skrevet en række indlæg (her, her og her og her) om hendes statusupdates - og hun har sågar formået at komme i 19-nyhederne med en undskyldning til en navngiven kantinemedarbejder på Christiansborg, som hun svinede i en facebook-opdatering.

Her er et par andre guldkorn fra Ditte Okman:

- Ditte Okman synes Vibeke Storm ser fed, rig og svinsk ud

- Ditte Okman synes altid Frank Jensen ser liderlig ud på den virkelig klamme måde

Som om facebook-fuckupsne ikke var nok brillierede Venstres pressetjeneste med et selvmål af dimensioner. Ugens Bad Press bliver i den grad bliver hevet i land, da Venstres pressetjeneste onsdag først sagde til JP, at Ditte Okman var rejst til Sverige sammen med kæresten - og senere lod hende dukke op på Christiansborg med en buket blomster for at undskylde til den medarbejder, hun svinede til.

Så kan det ikke undre nogen, at folk ikke stoler på journalister. Og at journalister ikke stoler på spindoktorer.

Læs mere her.

// © MPH

2 kommentarer:

  1. GPBP bør huske på, at man skal passe på med at generalisere...

    SvarSlet
  2. Det skal vi jo allesammen, men vi elsker vinkling.

    SvarSlet