søndag den 18. april 2010

Ugens Good Press

Ugens Good Press går til... tada... Politiken (Hov? Hvad? Hvor kom det fra? Var Riis ikke dopet? Er Michael Jackson stadig sort?).

Irakcentrets underafdeling pol.dk kører nemlig artiklen om, at McDonald's er begyndt at betale skat.

Det er selvsagt lige noget for Tøger og co., hvilket da også markeres med rubrikken "Historisk: McDonald's betaler skat".

Men det er imidlertid ikke selve nyheden, der sikrer bladet Ugens Good Press.

Nej, det er derimod McDonald's Danmarks administrerende direktør Kristian Scheef.

Politiken spørger (i bedrevidende tone):

"Men hvad betyder det, når I skriver, at sagen handler om en korrektion af udskudt skat vedrørende tidligere år?"

Ronald McDonald's Mester Jakel aka Scheef svarer:

"Du må ikke bede mig om at forklare de nærmere detaljer. Jeg sælger burgere og pommes frites. Jeg er ikke ekspert i regnskabs- og skatteregler".

Det er jo et genialt quote. Men det er selvfølgelig løgn, og det er derfor, det er genialt. Scheef kan selvfølgelig være en af de ganske få, der er startet i Drive-In-mikrofonen og siden har arbejdet sig op og derfor faktisk har været i kontakt med nogle fritter, men vi tillader os at tvivle.

Den forklaring var kun - og vi mener kun - gået, hvis det var McAllan, der blev interviewet. Scheef ved selvfølgelig alt om skatteunddragelse og diverse mafiametoder. Så tak til Politiken for et godt grin.

Morsomhederne fra Politikens side stopper dog ikke, da de til sidst i artiklen giver skatteminister Troels Lund Poulsen lov til at parafrasere sin gamle chef og åndelige forbillede:

"Men der er stadig mere at komme efter."

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar