torsdag den 1. april 2010

Dagens aprilchok

Vi håber det her er en aprilsnar! Men hvor er den dog fantastisk. Falbert som spindoktor for Løkke. Ekstra Bladet skriver:

"Det er Lars Løkke selv, der uforvarende er kommet til at afsløre det opsigtvækkende samarbejde. Det skete i en mail, som han i nat – klokken 00.23 – ville sende til sin nye medarbejder. Men Falberts mailboks på Ekstra Bladet blev på grund af hans fratrædelse pr. 31. marts lukket klokken 00.00. I stedet blev en sikkerhedskopi af mailen automatisk sendt til redaktionens centrale mailboks.

I mailen til ’Kære Bent’ skriver Lars Løkke:

’Jeg er glad for, at vi nu er enige om 1): Ingen pr-meddelelse om dig. 2): Hvis nogen spørger direkte, så bekræfter jeg, men nedtoner samarbejdet ved at fremhæve, at du ’kun’ er ekstern konsulent osv.

I næste uge holder vi som aftalt et kort aftenmøde i Stm (Statsministeriet, red.) med Karsten (departementschef Karsten Dybvad, red.), så du kan blive orienteret om arbejdsgangene.

I øvrigt glæder Sólrun og jeg os til at se dig og Jette (Falberts hustru, red.) til frokost i Græsted på søndag kl. 13. Men lad venligst være med at medbringe Olga (Falberts dræberhund, red.), som du truede med i telefonen. Bella (Løkkes hund, red.) skulle gerne overleve påsken ... Din Lars’"

På Journalisten.dk berettede Falbert for et stykke tid siden om sine fremtidsplaner. Dem kan du se her.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar