tirsdag den 27. april 2010

Hvad har SF og gruppevoldtægter med hinanden at gøre?

Nå, hvad skal man mene om krigen mellem SF og DF?

Selvfølgelig er det kikset af Kamal Qureshi og Steen Gade. Men - som de også har fremført - er det jo ret svært at holde sig orienteret om, hvad der foregår i en gruppe, når man meldt sig ind i den (og glemt alt om den).

Man er jo ikke herre over, hvad andre skriver, og lige præcis bevægelsen (eller hvad vi nu skal kalde den) Danmarks Løver har jo markeret sig som ret seriøs (omend meget politisk) med store kronikker her og der.

Og. Det at lægge Kamal og Steen til last for hvad andre skriver, det svarer jo lidt til, at man skal stå til regnskab for, at man engang har taget en spiller på et skoletoilet, som siden blev scene for en gruppevoldtægt. Eller noget.

Under alle omstændigheder. Lad os fastslå, at Pia og co. ikke er nazister. Og lad os i samme åndedræt fastslå, at Pia Kjærsgaards frisure indiskutabelt ligner eller er formet som et pikhoved.

Den slags findes der heldigvis også en gruppe for på Facebook - og den kan du finde her.

Den gruppe er heldigvis både upartisk og klar i spyttet:

"Pia Kjærsgaards hår har præcist samme form som et pikhoved. Virkelig. Formålet med denne gruppe er således ikke at svine hende til, bare at gøre opmærksom på, at vi er en flok, der synes hendes frisure ligner et pikhoved, og at det er ret sjovt."

Så meld jer ind.

// © MPH

2 kommentarer:

  1. Hvor helt utrolig plat...

    SvarSlet
  2. Det er ikke plat. Det er journalisters brug af - og muligheder - på Facebook det drejer sig om.

    SvarSlet