mandag den 8. marts 2010

Puritanismen når nye højder

Det er intet mindre end en skandale, at kronprinsesse Mary deltager i samme middagsselskab som Rigmor Zobel.

Det mener i hvert fald Ekstra Bladet og B.T., der bygger dagens forsider på en artikel på MSN Starlounge, der igen bygger på en anonym kilde og billeder af Mary og Rigmor (de optræder i øvrigt ikke på samme billede på nogen af billederne) på La Vela i Vedbæk.

Men det er selvfølgelig ikke en skandale!

For det første er det overhovedet ikke sikkert, at Mary vidste, Zobel ville deltage - og selvom hun vidste det, må hun selvfølgelig tage afsted, uden det er at betegne som en dumhed.

I Danmark dømmer vi folk for deres forbrydelser. Vi straffer, for det man har gjort forkert. Og vi straffer, så man kan komme videre. Når man har udstået sin straf, kan man starte forfra - man er ikke brændemærket for evigt.

Det gælder også for Rigmor Zobel.

PS. Var Dronning Margrethe i øvrigt ikke også klar til at sidde ved siden af Robert Mugabe, hvis han var mødt op til hendes fest under klimatopmødet? Jo, det var hun, og selvom det er diplomati og ikke privatliv, er Rigmor Zobel ikke i den klasse. Hun har taget seks gram coke.

PPS. Good Press // Bad Press er ret sikker på, at de kunstnere, der, inviteret af Mary og Frede, har optrædt til uddelingen af Kronprinsparrets Kulturpris har taget væsentlig mere coke. Der er trods alt tale om folk som Nick Cave og Damon Albarn.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar