tirsdag den 29. juni 2010

Spin af høj karat

Han var en lysende stjerne, men så tævede han kæresten, der var en endnu mere lysende stjerne.

Chris Brown har mildt sagt været i problemer, siden han slog sin daværende kæreste Rihanna sidste år.

Og karrieren er heller ikke kommet tilbage på sporet endnu. Der er ingen, der har troet på hans undskyldninger og derfor heller ikke ret mange, der har købt hans plader.

Men så skete der noget i går, der har fået USA til at elske Chris Brown igen:



Først brillerer Brown som sand Jackson-kopi (med lidt nytænkning) og så bryder han sammen og vælter rundt på gulvet i gråd (cirka 4:40 og fremefter), da han forsøger at synge Man in the Mirror, der netop handler om at forandre sig til det bedre.

I stedet begynder publikum at synge teksten, og dermed vaskes Brown fri af skyld og skam.

Man kan diskutere om tårerne er ægte, om det er iscenesat og så videre, men det geniale ved den optræden er, at han ikke bare hylder Jacko, nej det er, at han stiller sig selv i samme position som Jacko.

Michael Jackson var om nogen omgivet af kontroversielle sager, men i hans død blev han frifundet (det gjorde han nu også i retten, men næppe i den brede befolkning) - og nu spørger Brown så indirekte om det ikke ville være bedre at vi tilgiver ham, mens han stadig i live.

Hvis bare det var så nemt i politik. Så kunne Helle Thorning holde en af Anker Jørgensens taler om skattepligt og vi ville glemme alt om Kinnocks skattely - eller hvad det nu er.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar