onsdag den 9. juni 2010

Månedens Presse Fatwa

Vi vil ikke høre mere om 15-20 indvandrerdrenge, der kastede med rådne æg mod Medina (uden at ramme).

Helt ærligt, det drejer sig om 15-20 personer! Og nok det samme antal æg - hvis ikke det er for mange. Men straks er politikerne på bane med fodlænker og enkeltbilletter til Saudi Arabien.

Man kan tilgive B.T. og Ekstra Bladet deres overdrevne fokus på en ligegyldig sag (kun fordi det er forventeligt), men at Berlingske nu også bruger lederplads på sagen. For helvede, altså.

Samtidig ser Naser Khader en mulighed for endelig at profilere sig:

Han siger meget vrøvl til Berlingske Tidende, men er også afsender på følgende:

"Naser Khader påpeger iøvrigt, at hiphop-gruppen Outlandish tidligere har spillet samme sted i Ishøj - uden at blive overdynget (Hun blev ikke ramt! Vores tilføjelse) med æg."

Men Khader taler som sædvanlig mod bedre vidende. Det her var nemlig, hvad Outlandish skrev på deres Facebook-profil i går:

"Vil bare lige give medina et totalt godt gået i Ishøj, har selv prøvet at få æg kastet mod os af unge, der ikke kunne opføre sig anstændigt til en koncert. De skal bare sættes på plads, respekt!!!"

Ok, Khader, Outlandish har måske ikke fået kastet æg mod sig i Ishøj, men deres religion betyder altså ikke, at de ikke bliver set som potentiel skydeskive for æggeattentatsmand, hvilket ellers synes at være Khaders ræsonnement.

Da Good Press // Bad Press gik i gymnasiet kastede vi i øvrigt også med rådne æg. Målet var et hus i et fabriksområde, og det var simpelthen bare for grimt. Vi undskylder over for alle ejendomsmæglere.

Under alle omstændigheder: Vi udsteder hermed en pressefatwa mod alle aviser og journalister, der dækker sagen om æggekasterne og Medina.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar