onsdag den 16. juni 2010

Afslører den Konservative (dobbelt)moral

Lars Barfoed har været sød ved Berlingske Tidende i dag og brager i et interview ud med nye konservative ideer. Hovedpunkterne er mere brugerbetaling og lavere skat til velstillede borgere. Til Berlingske Tidende siger han bl.a.:

"Vi skal målrette ressourcerne til dem, der har mest brug for det"

"At gøre sin pligt betyder blandt andet, at du ikke kommer og beder fællesskabet om at understøtte dig, hvis du godt kan klare dig selv"

"Så må de, der kan, klarer sig selv" (direkte afskrrrift)

Nøglen til det hele er altså, at de, der kan - f.eks. Lars Barfoed, som han selv konstaterer - skal klare sig selv. Og i øvrigt ikke komme og bede om for meget.

Good Press Bad Press henleder opmærksomheden på endnu en artikel i Berlingske Tidende. Den er ikke mere end 15 dage gammel og handler om, at flere borgerlige politikere nægter at gå ned i løn i forbindelse med regeringens store genopretningsplan.

F.eks. siger Barfoeds partikammerat og gruppenæstformand for de Konservative Tom Behnke:

"Med den flid vi lægger for dagen fra tidlig morgen til sen aften, er der ingen tvivl om, at vi vil kunne få langt over en million i årsløn i det private erhvervsliv"

Mens den konservative gruppeformand Henritte Kjær til Ritzau også har meldt klart ud om DF's forslag om en lønnedgang til Folketingets medlemmer:

"Vi støtter det ikke."

Good Press Bad Press kan godt se moralen. I hvert fald den dobbelt af slagsen.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar