onsdag den 13. januar 2010

Ugens Bad Press

Ugens Bad Press tilfalder uden tvivl den amerikanske televangelist Pat Robertson.

I forbindelse med en indsamling til ofrene efter jordskælvet på Haiti sagde han nemlig, at haitianerne selv er ude om det - og i øvrigt også selv er skyld i alle de andre ulykker, som er regnet ned over landet i de sidste årtier.

De har nemlig lavet en pagt med djævlen for i sin tid at bekæmpe den franske besættelsesmagt. Og selvom pagten måske var frugtbar dengang, kan en aftale med djævlen aldrig betale sig.

Det bøder haitianerne så for nu, mener Robertson. Fuck ham!

Men tjek lige videoen her



Det er i øvrigt ikke første gang, Robertson gør sig bemærket.

Foruden at påstå, at islam ikke er en religion, har han flere gange forudset dommedag, men hverken i 1982 eller i andre af de senere år skete der som bekendt noget.

Heller ikke i 1988, hvor han ellers prøvede at sikre sig republikanernes nominering til præsidentvalget.

// © MPH

2 kommentarer:

  1. Øhm, nu kender jeg ikke lige helt konceptet for "Ugens bad press", og jeg skal på ingen måde forsvare Pat, men hvordan kan det være "bad press" at sige sin holdning? Altså, at han er helt fra snøvsen kan vi hurtigt blive enige om - men det er jo ikke en fejl - og desuden vil han vel selv mene, at det er "good press". Derimod er der ingen tvivl om, at TV 2 med "Hr. Rynkeby"-fadæsen bør være ugens "bad press" - i mine subjektive øjne...

    SvarSlet
  2. Casper, vi har valgt den som Bad Press, fordi han får muligheden for at sprede sin holdning, selvom han både er fuld af løgn og inkompetent.
    Men Rynkeby er helt sikkert en mere klar Bad Press.

    SvarSlet