tirsdag den 19. januar 2010

De tør heller ikke pisse på koranen

Forleden rullede Fox News' evigt kontroversielle Bill O'Reilly sig ud igen. Han havde besøg af countrysangeren Ray Stevens, der beskriver sig selv som mere højreorienteret end hunnerlederen Attila(!).

Han var i studiet for at diskutere sin nye parodi-sang "Obamacare" og blev rost til skyerne af O'Reilly, der åbenbart har været fan siden 1960erne. For at understrege sin beundring nævnte O'Reilly en sang, Steven udgav i 1962 ved navnet Ahab the Arab.

Den har siden med til at stereotypisere arabere som kamelriddende sheiker, og det er, ifølge O'Reilly, ærgerligt, at den slags ikke længere er socialt acceptabelt. Se blot her:

O’REILLY: So 48 years ago — 48 years ago in this country we could make fun of Arabs. … We could make fun of people in a general way, and certainly, Ahab was the Arab was a general parody. But now, we can’t. What has changed in America?

STEVENS: I think we’ve gone overboard with the political correctness just like so many other people think the same way about that. And I don’t know. We’ve got to come out of that, I think.

Det lyder som om, den gode og normalt frygtløse O'Reilly er på vej til at pisse på koranen, men at han ikke rigtig tør. Det er så nok også den eneste ting, han har til fælles med Frank Hvam. Og det lyder som om, den gode Stevens skal prøve at lave en lille Muhammedkrise - så skal de nok komme ud af den uheldige situation...

På spørgsmålet om hvad, der er forandret i USA, er MediaPowerHouse selvfølgelig også klar til at hjælpe O'Reilly: Obama happened!

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar