onsdag den 5. maj 2010

Ugens Bad Press

...går - igen - til Ekstra Bladet.

Men lad os med det samme slå fast, at vi ikke hader Ekstra Bladet - vi elsker faktisk Ekstra Bladet, men de nosser bare i det lidt for ofte.

I dag med rubrikken "750 kroner for en autograf".

Den handler om Tina Lund, der ved gud også har nosset i det, men som dog ikke er så skør, at hun forlanger 750 kroner for en autograf, som rubrikken ellers kunne få en til at tro (ja, hvordan skulle man egentlig tror andet?).

Men Ekstra Bladet forklarer faktisk selv miseren (et stykke nede i teksten, naturligvis).

"Den økonomibevidste kendisrytter er så overbevist om sit eget værd og egen stjernestatus, at hun har sat sin egen autograf til salg. Prisen er 750 kroner. I det beløb er der dog - ud over Tina Lunds signatur - også inkluderet en lille times rundvisning på stutteriet."

I det beløb er der dog - ud over Tina Lunds signatur - også inkluderet en lille times rundvisning på stutteriet!!!! Det ville altså være mere passende at skrive, at rundvisningen kostede 750 kroner - og at en "lille" autograf var inkluderet.

Endnu længere ned får vi dog den helt rette sammenhæng præsenteret:

Ekstra Bladet citerer faktisk tilbuddet fra Tina Lunds hjemmeside. Og det lyder sådan her:

"Mangler du en gaveide til din datter eller dit barnebarn? Hvad med en lille times rundvisning på Stutteri Lyngsholm, hvor du kan se Tina træne, få tips og råd om ridebanespringning og måske få en autograf?"

Man får altså også tips og råd - ikke bare rundvisning og autograf. Det begynder jo at ligne coaching og være et knaldtilbud, hvis prisen er 750 kroner.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar