tirsdag den 10. august 2010

Ugens Good Press - bag scenen

Naser Khader stod egentlig til at få del i Ugens Good Press sammen med Anders Samuelsen. Motivationen var primært denne joke, om at Khader ikke mener Lars Hedegaards bemærkninger er racistiske - og i øvrigt vil have afskaffet racismeparagraffen.

Det gik desværre hurtigt op for Good Press Bad Press, at det slet ikke var en joke. Og at det overhovedet ikke var morsomt.

Muligheden for en Good Press gik herefter hurtigt videre til Dansk Folkeparti personificeret i Morten Messesrchmidt for denne joke med en punchline a la "Hvis racismeparagraffen ikke skal fjernes helt, skal politikere i hvert fald være straffri".

Det viste sig dog, at det heller ikke var en joke.

Simon Emil Ammitzbøll var også en kort overgang inde over for denne morsomhed, der slår fast, at "Ytringsfriheden er en klassisk frihedsrettighed, som ethvert demokratisk samfund på ingen måde bør indskrænke via paragraffer." Good Press Bad Press går ud fra, at Simon Emil Ammitzbølls næste mål er at afskaffe tavshedspligt af enhver art for læger, psykologer, advokater osv. osv.

Men ak. Da det heller ikke viste sig at være en joke stod Anders Samuelsen alene tilbage med den gule trøje som fortjent vinder af Ugens Good Press.

Det kan godt være, han serverer ulovlige boller. Men sjov, det er han.


// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar