onsdag den 11. august 2010

Flere sten, flere flasker, flere nyheder

Mandag aften var der ballade i Vollsmose i Odense. Ritzau aften-rundringning til politikredsene gav pay-off i form at dette telegram.

Good Press Bad Press falder altid i fælden og slubrer vendinger som "overdænget med sten og flasker", "måtte flygte ud af bydelen" og endda B.T.s version, hvor betjentene blev "angrebet med sten og flasker".

I samme B.T. artikel konstaterer Karen Hækkerup (S) - ifølge B.T. - at episoderne med al tydelighed viser, at der ikke er styr på ghettoproblemerne.

Politiken følger dagen efter op på historien. Og her kommer det frem, at de betjente der dagen før blev "overdænget med sten" og "angrebet med sten og flasker" fik kastet i alt - og hold nu fast - to sten og en flaske efter sig.

I artiklen konstaterer Fyns Politi desuden, at det "betragter det som en enkeltstående episode". 2bad Karen Hækkerup, der ellers havde været hurtigt ude.

Good Press Bad Press savner de gode gamle dage, hvor overdrivelser var reserveret til underholdnings-journalistikken, og hvor det var hverdagskost, at Anni Fønsby blev torpederet af en lastbil.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar