tirsdag den 27. juli 2010

Ugens scoop - Baggers spindoktor nu i Amagerbanken

Guderne skal vide, at det ikke går helt godt for Amagerbanken i øjeblikket. Det skal der laves om på, så de har hyret en PR-rådgiver for at få styr på de mange (rigtig mange..) dårlige historier, der flyder rundt i mediedanmark om banken.

Rådgiveren er Erik Ove som nogle måske vil huske som Stein Bagger og Erik Jensbys tidligere PR-mand. Erik Ove reagerede - vil nogen sige - opportunt på Bagger-skandalen, da den begyndte at rulle.

Som Børsen beskriver det:

"Erik Ove brød alle skrevne og uskrevne regler om fortrolighed og loyalitet, da han sammen med tidligere DR-journalist Stig Andersen valgte at udgive sin egen version af IT Factory-skandalen i bogen 'Stein Bagger og Inderkredsen'."

Good Press Bad Press er ikke i tvivl om, at Amagerbanken har fået en mand, der ved, hvordan man laver PR på finansområdet. Til gengæld er vi heller ikke i tvivl om, at de konnotationer det medfører ikke er helt i top.

..og så glæder vi os selvfølgelig til at læse endnu en insider-reportage fra finansverdenen, når Amagerbanken engang går ned.

Læs here her.

// © MPH

Ingen kommentarer:

Send en kommentar